Allt närmare

9/03/2017 04:22:00 fm jojo 0 Comments


September är här. Och med det också riktig nedräkning. För oavsett när pyret bestämmer sig för att titta ut så blir det ju någongång denna månad! Tänk va?!

Kroppen fortsätter att jobba mer med än mot mig. Jag har faktiskt bara fått en graviditetsåkomma, som snarare är irriterande än riktigt jobbig, och det är karpaltunnelsyndrom. Högerhandens nerver kommer i kläm och gör att några av fingrarna domnar bort då och då. Småjobbigt att vakna av det på nätterna, men det är väl en övning inför vad som komma skall...

För annars fixar jag fortfarande en hel del. Men i ett lite annat tempo. Igår gick vi på trattkantarelljakt jag och fina mamma. Tyvärr ingen lycka i jakten, men en fantastisk förmiddag i finvädret fick vi ju. Så underbart att hinna med en vacker hösthelg i stugan! 

Nu tänker jag mig att jag ska jobba sisådär två dagar till under veckan som kommer, sedan säger de som har gjort det här med barnafödande tidigare att jag ska schava runt lite hemma och ladda och vila upp ett tag inför kommande äventyr. Tänkte vara klok och lyssna.

0 kommentarer: