Helgens:

1/31/2011 10:28:00 em jojo 4 Comments


Mest frekvent besökta klass av moi: Step. Alla tre var bra och gav mig inspiration, men favoriten var nog Emma Johanssons klass. Sista klassen på hela helgen. (Tyvärr. Vi hann nämligen inte med BodyBalance, eftersom vi hade ett flyg att passa). Skön känsla när man egentligen inte orkar, men ända har så mycket energi för att det är så sjukt bra.


Humor: När jag var på väg till yogasalen och fick se denna syn. Nu är det kanske inte så synligt på bilden, men ut ur salen väller färglada människor i rosa, turkosa, gröna, knallblå, lila träningskläder. Av någon outgrundlig anledning så kommer det samtidigt en hel radda med en gråsvart massa av människor som också ska in i samma hus. Vad de hade där att göra förtäljer inte sagan. De skulle inte träna iallafall...


Snyggaste: Alla vackra och fantastiska människor jag har sett och mött i helgen får ursäkta. Ni är underbara. Men Johanna Andersson kan vara den vackraste människa jag vet. Blir lika begeistrad i henne varje gång jag våra vägar korsas eller hur man nu säger.


Besvikelse: Nä, jag kommer inte att säga maten. För jag hade matlåda med mig på lördagen. Japp, matlåda. Som i äcklig dosa med hemlagad mat, som åkte hela vägen hemifrån på fredagen. Långt bak i minnet kom jag och fina vännen ihåg att det fanns en mikro i samma lokal som yogasalen, och att fjolårets köttbullekatastrof inte skulle upprepas i år. På söndagen hann jag inte äta. Det fixar man om man pular i sig allehanda sockerrika hjälpmedel. Och sen äter alldeles för mycket snabbmat på alldeles för kort tid en kvart innan flyget går. Anyho, jag hade verkligen sett till fram mot Akrobatik-klassen, men den hade jag ju kunnat hålla i själv (konventstjärnpresentatör, det låter det). För mig var det verkligen ingenting nytt, men jag får komma ihåg glädjen som mina två nyfunna samarbetspartners tackade mig för eftersom jag hjälpte till och basade (som i botten av pyramiderna) så att de verkligen fick testa på saker och ting. Stabil är mitt andra namn.


Fake it 'til you make it: Grymma Åsas Booty Walk. Ursäkta men jag vill INTE se filmen på mig som fina vännen spelade in under klassen. Men just där och då trodde jag verkligen att jag var den sexigaste personen på planeten. Åsa var verkligen helt amazing på att få mig att tro. Halleluja.


Roligaste möte men med en mindre smickrande bild: Soffan. Jag ser ut som jag är skallig och söta Soff blev tydligen akut trött... Fast hon är ju snygg även när hon blundar. Det var väldans roligt att få träffa en sån sköning (ja sköning, jag har inte stavat fel på skåning) live, synd bara att man måste träna så mycket så det inte blir mer tid till häng. Det hade varit trävligt. (Nu stavade jag fel med flit, bara för att göra det lite roligt sådär). Jag får planera in en egen trip till elStockholmo och stalka en dag eller två...

Sammanfattningsvis var det en molto bra helg. Hade grymt resesällskap, det blir aldrig fel med det gänget. Dessutom spenderade jag lagom med pengar i shopen, vilket innebär att jag kan handla mat även i slutet av den här månaden... Nu 4 månader kvar till Work Out Åre. Syns där.

4 kommentarer:

  1. Jag är bara liiite avundsjuk :) Det ser superroligt ut!

    SvaraRadera
  2. Du och Soff är så söta! Kul att träffa dig även om det var kort. :)

    SvaraRadera
  3. Maaahahahaha, ännu en OBETALBAR bild på mig :) !! Jag gör mig verkligen bättre live ;) . Det var skoj att slampa i din närhet söta Jojo, hoppas vi kan göra det snart igen! Och kom för all del och stalka, du kan bo på min och Plipps soffa, och teama BB och BP med mig, fast då får du lova att vara med och RPMa också = INTE TRÅK :) ! Kramar!!

    SvaraRadera