Skitvecka

9/28/2016 09:05:00 em jojo 1 Comments

Det började redan i fredags, en sådan där liten oskön känsla av att inte vara helt kry. Men jag tryckte undan det under helgen och hade som sagt en fantastisk tältfestival. Men sen kom den på riktigt. Höstförkylningen. Skitveckogrej no. 1

Fantabulöst otajmat, eftersom jag den här veckan skulle vicka på en massa pass på gymmet för fina vännen som är på träningsresa, och för den andra lika fina vännen som låg hemma och hostade lungorna ur sig. Stressen och det dåliga samvetet som dyker upp när vikarien måste fixa vikarie. Och vikarie till mina egna pass. Skitveckegrej no.2.

Upp-och-nervecka på jobbet, med massor av jobb och som kulmineras av ett (i och för sig roligt) Skolmästerskap i orientering på fredag. Men som har tagit en himla massa energi att förbereda. Kontentan av det hela är att det blivit för lite tid för annat jobb, som borde blivit gjort. Skitveckogrej no.3.

Och så grädden på moset. Syltmackan upp-och-ner på golvet. Löken på laxen. Mina vindrutetorkare har pajat. En mutter som hade lossnat, innanför en massa jox. Ingen tid på verkstad förrän in i oktober. Det kommer att regna innan mitten av oktober, trust me. Snäll vaktmästare från jobbet hjälper till att fixa. Gott så. Om det inte vore för att skit, h-vete, j-kla vindrutan spricker i nedre hörnet när vi skulle in där mutterf-n hade lossnat. (Fast vindrutan får bli nästa veckas huvudvärk, det räcker för meck den här veckan, och nu funkar iallafall torkarna). Skitveckogrej no.4.

Och det är bara onsdag...

1 kommentar:

  1. Ja, vojne vojne :( Men nu kan det bara bli bättre <3

    SvaraRadera