Trappen och cykeln

5/09/2011 09:22:00 em jojo 5 Comments

Jag cyklar alltid med hjälm, men idag fick jag
tydligen hjärnsläpp när jag gick hemifrån och
lämnade den hängandes på cykelstället...

Sista pumpklassen på vårschemat idag. Ja, jag kommer ju att köra pump i sommar också, men nu blir det inte samma kontinuitet. Har verkligen försökt att byta bort så få klasser som möjligt den här våren, och vid de få tillfällen det har hänt, som vi mina fjällfärder med jobbet och en stockholmsresa, så har det alltid varit grymma A som kört istället för mig (och vice versa, jag har vickat på hans).

Jag känner mig stark på pumpen. Har ökat i vikt (ja, alltså på stången. Okeeej, litegrann runt midjan oxå) den här terminen. Men det blir ju aldrig lättare att ta sig uppför spiraltrappan från gruppträningssalen efter passet, eller att trampa de där en å en halv kilometrarna hem. Pust.

5 kommentarer:

 1. Hoho, jag har minsann kört biceps med femmorna nu, TVÅ DAGAR I RAD, hurra hurra hurraaa! Snart är jag lika stark som du, måste bara tuffa till mina bröst också ;) .

  SvaraRadera
 2. Uff, och axlarna också, de är med sådär löjliga...

  SvaraRadera
 3. Heja oss! Vi är bra! Men jag skulle nog dö av att köra bicepslåten två dagar på raken. En gång dag, ja. Två. nej. Så shit vad du är cool Soffelisoff. Axlar nästa alltså...

  SvaraRadera
 4. Du är grym du! Jag skulle gärna köra ett pumppass med dig men det är ju såå långt, tyvärr.

  SvaraRadera
 5. Jag ska också försöka med att bli lika stark som er brudar. :)

  SvaraRadera