Glenn the Great Runner

4/25/2011 08:27:00 em jojo 1 CommentsPåsken är till ända, men som lärare så scorar man ju ett par dagar till. Ska i och för sig rätta nationella prov på onsdag och torsdag, men annars så är det lediga veckan. En fantastisk påskhelg har det varit, och sjukt bortskämd är man när kära mor fixar med all mat och dryck. Det blir ju faktiskt godast så... Dessutom så råkar mina sommardäck ligga i källaren hos mina föräldrar, och helgens andra bortskämdhet inföll när kära far hjälpte till (läs gjorde det mesta) med däckbytet. (Det blir faktiskt lugnast så, är inte säker på att pappa litar på att jag skulle fixa biffen. Vilket jag såklart skulle, eftersom jag mycket väl vet hur man byter däck, men jag är inte den som tackar nej till en sådan service).

Iallafall så fick jag till ett riktigt okej träningspass idag. Jag började nämligen att springa hem från stugan. Ungefär åtta mil. Ja, alltså, jag sprang så långt jag hann innan familjen fångade upp mig med bilen. Hi hi. Vilket visade sig vara sisådär 7,5 km. Jag är fortfarande fascinerad över att det går så pass bra att springa. Den känslan har jag aldrig haft någon vår förut! Nu blir målet under den här säsongen att springa milen. Långt för vissa, kort för andra, men ett bra mål att sätta upp för mig. Tiden spelar abselutt ingen roll, det viktigaste är en mil sammanhållen löpning. Den som sa det han var det, eller hur man nu säger...

Glenn här ovan är förresten skapad av en kvinna härifrån, och hon vann en Guldbagge för bästa kortfilm 2004. Hennes son har jag tränat i gymnastik. Så det så.

1 kommentar:

  1. Hahaha, söt liten rulle :D ! Everything he can do, I can do better, IN HEELS :P .

    SvaraRadera