Sommarsysslor

7/25/2017 10:20:00 fm jojo 0 Comments

Dagarna går. Idag 50 dagar till beräknad nedkomst. Fast jag tror jag är en sån där som kommer att gå över tiden. Men hela den här gravid/föda barn-grejen gör att sommaren mest lunkar på. On the very bright side, ingen panik över uteblivna soliga och varma dagar, och känslan av att det är okej att bara strosa runt och göra ingenting. Fast å andra sidan så händer det ju heller inte särskilt mycket spännande saker att blogga om. Iallafall inte på det här stället, som ändå har något sorts fokus mot träning, hälsa och sånt.

Men för någon dag sedan drog iallafall jag och fina syster ut på vår traditionsenliga tältnatt. Med tillhörande korvgrillning och knottbett. Och nakenbad i skymningen. Jag är så glad att min kropp fortfarande vill hänga med, jag hade inga större problem med att sova i tält, annat att jag hade en stor hund som helst ville ligga på mitt liggunderlag...

Det där att göra ingenting var för övrigt en liten lögn. Imorgon börjar vi (jag lär få peka mest) att riva köket för en helrenovering. Allt sker visst på en och samma gång vid den här tidpunkten i livet har jag förstått. Så dagen ägnas åt att packa ner alla köksgrejer i lådor. Tur de inte behöver packas in i massa tidningspapper, det ska ju inte flyttas längre än till vardagsrummet åtminstone.

0 kommentarer: