Quinoabiffar

7/22/2016 01:49:00 em jojo 0 Comments



Nu skulle en kunna tro att jag har fått något sorts matlagningsryck och tänker börja laga näringsrika och hälsosamma rätter. Fast nej, jag är (än mer) hopplös när det kommer till matlagning under sommaren. 

Så ovan visade (och sjukt goda) biffar handlar alltså endast om ett restprojekt. Mor lämnade kokt quinoa i stugan när de åkte, (redan hackad) rödlök fanns också i kylen från surströmmingsmiddagen dagen innan. Persilja i landet och tillsammans med ägg, mandelmjöl, ströbröd och lite kryddor blev det finfina biffar!

Minimalt med ansträngning. Åts med gurka, spenat från eget land, tomat och lite gräddfil. Nöjd så, och får väl hoppas att lustan och inspirationen till att locka dyker upp med full kraft om ett par veckor. De närmaste dagarna är det ändå ingen idé att fylla på kylen, ännu ett Norge-äventyr väntar till veckan! 

0 kommentarer: