Precis innan åskan

7/24/2016 02:08:00 em jojo 3 CommentsOkej, det kanske inte är optimalt att vara ute på Storsjön i en kajak när åskan mullrar en bit bort, men oj ett sådant vackert ljusspel det blev igår kväll!

Vi ville åtminstone blöta ner våra "badankor" igår, så det fick bli en kort tur om så bara för att få känna på om känslan fortfarande finns där. Och det gjorde den, så härligt! Vi klarade oss också från det värsta regnet, ca 300 meter från land började det droppa ett härligt sommarregn, men sen när vi lastade kajakerna igen så brakade det loss ordentligt.

Paddling är en sån där grej som gör att jag önskar mig ett hus vid vattnet, nu blir det alltid lite extra meck när kajakerna ska lastas på och av biltak, ha någonstans att förvaras när de inte används osv. Så just nu blir det lite väl sporadiskt med paddling, men jag är ändå så glad över min gula, fina badanka! (Ja, den, också fina, vit/gröna kajaken på bilden är ett tillfälligt bytlåne, herrn ville prova min). 

För visst, om vi nu ska räkna pris-per-gång så är kajaken fortfarande rätt dyr, men en del saker kan inte mätas i pengar, och tar jag väl hand om den kommer den att ge mig glädje i många år framöver. Och för övrigt, jag paddlade gratis i sjön igår kväll istället för att bränna många hundralappar på mat och öl på Krogstråket...

Mmhm, rationaliseringsprincipen... Har du någon guilty pleasure när det kommer till prylar? 


3 kommentarer:

  1. Jag var med i en kajakklubb förut och det var en riktigt bra lösning för mig som bor i lägenhet. Jag hade nyckel och kunde plocka ut en kajak när jag ville. Underbart att kunna paddla direkt efter jobbet!

    SvaraRadera
  2. Verkar som ni hade en spännande tur. Bilden är hur cool som helst. Jag tror jag har på tok för många saker men rationaliserar som du, bränner ju inte pengarna på Stråket den här veckan :)

    SvaraRadera