Dagsljus

2/27/2016 04:16:00 em jojo 2 Comments


Jag finurlar på matnyttiga saker att skriva om i min blogg. Tänker receptinlägg, tankar om hälsa och träning på flera olika plan, tips och trix. Men hittar just precis nu ingen riktig inspiration till något av dessa. För det blir liksom mer projekt av det och inte något naturligt som bara kommer till mig. Ni får jättegärna hjälpa mig med förslag på vad ni skulle vilja läsa om, eller kanske någon som undrar något?

Så länge, istället för att försöka pressa fram något så får det idag istället bli ett kort inlägg om hur härligt det är att dagsljuset är långt, och att vårvintern snart kommer att ge mig fräknar på näsan. Idag nådde solen inte riktigt hela vägen till min balkong, men bara ljuset i sig gjorde att det kändes helt rätt att dricka en kopp kaffe på balkongen. Med en rosa mössa på huvudet, ullfrotté på kroppen och en filt runt benen så var det ljuvligt! En stund, sen blev det faktiskt lite väl kallt i skuggan...

2 kommentarer:

  1. Jag skulle gärna läsa mer om dina tips på guldkorn runt om i Jämtland. Gillar när du skriver om ställen som jag ännu inte upptäckt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var ett bra tips. Det är ju likadant för mig, gillar dina pärlor som du inspirerar till att besöka.

      Radera