Julibrasa

7/18/2015 10:15:00 fm jojo 2 Comments

 

Det hör inte till vanligheterna att det eldas i kamin mitt i sommaren, men eftersom näsan var som en isbit när jag vaknade i morse drog vi igång en. Ljudet av sprakande brasa ackompanjerar för övrigt smattret på plåttaket riktigt fint.

Mellanlandar i svensk landsbygd och njuter av ett par dagar i stugan innan jag imorgon drar vidare till norsk fjällbygd. 
Jag ska nämligen jobba en vecka på en fjällstation! En sån där grej jag har velat gjort länge, och imorgon åker jag alltså iväg för att sommarjobba som piga för ett par dagar. 

Men först fortsätta njuta av sommarbrasan, en inredningstidning och en kopp kaffe. Ett tag. Sen måste jag lasera några konsoler och skruva fast ett gäng skåpknoppar... 

2 kommentarer:

  1. Vad spännande att få följa hur det blir på fjällstationen. Visst var det storerikvollen? Den ligger vackert! Har en liten dröm att få jobba på fjällstation och då ha med make och våra två små barn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu blev det ju tyvärr inte så mycket bloggat från Storerikvollen... Inte tillstymmelse till nät, vilket i och för sig var rätt skönt det med. Men visst är det magiskt i fjällen, helt klart!

      Radera