Race report

8/16/2012 09:34:00 em jojo 0 Comments


Det här inlägget är främst för min fars skull, som inte hänger med runt unde alla tävlingsdagar och funktionerar i år. Som om man inte är det minsta intresserad av cykeltävlingar, reflexvästar eller pickups, då kan man sluta att läsa nu.

När starten gick vid halv två hade vi redan varit igång sedan halv åtta i morse. Inte så illa, speciellt eftersom dagen startade med hotellfrulle. Utan att ens ha sovit på hotel i natt! Anyho, efter ett close call innefattande den där stora uppblåsbara bågen som syns på bilden så kom cyklisterna iväg på sin idag 15 mil långa trip till Härjedalen. Själv hoppade jag in i en pickup och samlade långsamt ihop alla banmarkeringar. Ja, självklart efter att cyklisterna hade cyklar förbi, något annat hade ju kunnat liknas vidare gräva en grop och sedan fylla i den igen. Ett gäng timmar senare kom vi fram till målet, sist av alla. Men en dusch, god mat i magen, en vacker och varm (knottig) kväll och jag kommer inte att ha några problem med att ladda om för samma procedur i morgon igen. Då väntar 19 mil och målgång i Åre.

Kvällen ägnar jag åt plugg av gammal BodyBalance-korre. Har visst ett pass på söndag kväll. Instruktörssemester no more... Skönt.

0 kommentarer: