Väggen

10/17/2011 09:39:00 em jojo 3 Comments

.
Det är inte ens värt en bild. (Nä, okej, jag glömde ta en före jag hoppade i den slitna t-shirten). Idag var första gången någonsin jag instruerade en solid vägg. Jag försökte allt för att få någon respons från de femtontalet deltagare som jag hade framför mig på den BodyBalance-klass jag vickade på ikväll. Ett litet skämt, någon liknelse, lite push, massa pepp. Men ingenting. Inte ett leende, inte ett stön, inte ens ett liten nick. Kändes väldigt konstigt. Det är inte så att jag tycker att det ska vara en supershow varje gång det är en klass, men någon sorts gensvar, någongång under timmen är väl inte för mycket begärt? Jag undrar vad just de här kunderna vill ha och behöver? En riktig utmaning om jag vickar igen, helt klart

3 kommentarer:

  1. Låter konstigt och helt klart jobbigt. Det kanske var stenansiktenas riksförbund som besökte klassen. Bättre lycka nästa gång!

    SvaraRadera
  2. Åh hu vad hemskt! I know the feeling, tur att det inte händer så ofta att man har en sådan crowd i salen :D !!

    SvaraRadera
  3. Ja lite jobbigt att inte få gensvar, eller ens en reaktion på det man gör. Vad det än är. Har råkat ut för det med och det är verkligen jobbigt! Berätta gärna om du kommer tpå ett sätt att hantera det på!

    SvaraRadera