Hur saker kan utvecklas

2/07/2015 02:24:00 em jojo 1 Comments

Men vilken bra start på helgen det här blev då! Bara för att jag trodde att jag kanske behövde vicka en fredagspump igår. Men det visade sig att bästa Anki var frisk. Men gärna ville att vi istället skulle teama. Vilket var skitkul, rent ut sagt! Partypump alltså, och dessutom med de nya discolamporna och full klass!

Nu var det egentligen inte mer med det, men hipp som happ blev det också lite fredagshäng, och så blev det visst middag och jättegoda choklad- och dadelbollar efteråt. Samt surr och På spåret. Och där bestämdes det även att vi skulle relaxa och basta idag, eftersom hon ändå hade pass på anläggningen på badet.

Jag hoppade över dagens pump, men cyklade 45 minuter istället medan jag väntade på att vi skulle bli basturedo. Effektivt relaxande (vi är visst båda lite för rastlösa för långsittningar). Sen åkte jag hem och har precis avnjutit en citron- och lakritsboll, eftersom jag blev så inspirerad av gårdagens godsaker var jag ju tvungen att själv göra en sats med bollar.

Ja, tänk hur trevligt det kan bli, bara så där!

1 kommentar:

  1. Helt apropå - är roligt!! Recept eller hellre smakprov eller både och ;) Trevlig fortsättning på helgen o ma råkes :)

    SvaraRadera