Under luppen

3/17/2011 06:43:00 em jojo 1 CommentsHoppsan hejsan! Jag fick ju ett oplanerat ryck häromdagen, så nu är jag anmäld till ATM i BodyPump om bara några veckor. Har funderat på det ett tag, och nu visade det sig att min bästiga AC, som är gruuprträningsansvarig på gymmet ska gå. Hon tyckte helt klart att jag skulle bli med, så nu kommer jag alltså helt frivilligt lägga mig under luppen... Spännande, och jag gissar och hoppas att jag kommer att utvecklas som instruktör en hel del. Förhoppningsvis kommer det också att ge mig verktyg till mina andra klasser, även om det här är inriktat mot BodyPump.

Passade på att ta ledigt från jobbet två extra dagar, för att göra Storstan. Då tänkte jag göra massa saker som alla Storstadsbloggare pysslar med mest hela tiden. Som vi glesbygdsbor inte har möjlighet till menar jag. Gå på Soffans pump-klass på måndagen, right...? Käka blåbärsbullar på Blueberry eller nåt liknande. Å shoppa lite såklart! Kläder och lite nyttigheter kanske. Fast jag kommer nog inte att ge mig ut tidigt och springa. (Det KAN vi ju glesbygdsbor faktiskt göra iof). What else borde jag göra? Tips?

1 kommentar:

  1. Ååå, vad roooligt, jag vill också gå ATM, och jaaa, vad roooligt, KOM bara :D !! ( Fast frågan är hur sugen du kommer att vara på att gå på just BP efter den helgen ;) ? ) Kanske hinner du dricka en kaffe under måndagen :) ??

    SvaraRadera