Showgirls

2/23/2011 08:57:00 em jojo 2 CommentsJapp, det blev hemkörd (skolkörd?)pizza till middag. Eftersom vi var beordrade övertid i dag så fick vi oss lite mat i magen innan det var dags att jobba kväll. Gött med pizza, men rätt otaktiskt eftersom alla hamnade i ett rejält paltkoma...

Anyho, igår kväll hade vi som sagt ett planeringsmöte inför kommande vårfest. En medlemsfest som gymmet ordnar. Showas ska det göras, och det brukar bli grymt ös! Vi fick nog ihop en bra plan igår. Nu är det bara att leta musik och fixa korre, sen blir det till att träna. Ute i god tid den här gången, så det finns verkligen alla förutsättningar att göra någonting extra. Dessutom älskar jag att hänga med mina sköna babes, så det är ju verkligen en bonus!

2 kommentarer:

 1. Det låter ju himla bra faktiskt och ja, det är svårt det där med matkoma och pizza men det finns inte så värst mycket annat att välja på när det ska vara utkörning och gärna snabbt ;)

  SV: åh, vad gott det lät! har du en hel burk kesella till det? hur mycket av resten?

  SvaraRadera
 2. Det låter ju himla bra faktiskt och ja, det är svårt det där med matkoma och pizza men det finns inte så värst mycket annat att välja på när det ska vara utkörning och gärna snabbt ;)

  SV: åh, vad gott det lät! har du en hel burk kesella till det? hur mycket av varje?

  (blev något knas med föregående kommentar, därför jag skickar igen)

  SvaraRadera