Better be safe than sorry

2/10/2011 10:32:00 fm jojo 1 CommentsNu har jag bokat in mina klasser på Workout Åre. Fine, jag kanske kör på i gamla hjulspår. Lite step, lite dans, lite yoga och lite Les Mills, men jag vet ju att jag blir nöjd. Kvartal i BodyPump och BodyBalance är ju också lägligt. Slängde in ett pass med TRX också, det ska bli spännande. Sen vet jag att det dyker upp en massa grymma cyklister, men nej, jag är inte där än att jag väljer bort ett skaka-rumpa-pass mot ett ont-i-rumpa-pass...

Så nu tycker jag att alla andra också ska boka in årets bästa konvent. Kanske inte till storlek, men till freshness och mysfaktor. Dessutom har de sjukt gott kaffe bara 100 meter från arenan. Bara en sån sak. Och behöver man göra ett depåstopp före eller efter Åre får man såklart bo hos mig i lilla staden.

1 kommentar:

  1. Låter som ett kul event men lite långt bort och no money :/

    Sv: Ja, eftersom jag betalar för det är det det. Men kikar man på liknande recept på nätet så är det ungefär samma saker i så kan säg aatt det innehåller färsk persilja, citronskal, citronsaft, vitlök och olivolja!

    SvaraRadera