Hickar upp paljetter

1/23/2011 08:53:00 em jojo 0 Comments


Obs. Följande långa inlägg innehåller minimalt med träningssnack, så all läsning sker på egen risk. 

Men tråkig helg! Har haft så sjukt roligt, galet och mysigt i helgen! Efter fredagens inställda skidåkning så såg vi ju verkligen fram mot vad de ansvariga för häppeningen hade hittat på. 70 galna instruktörer, PTs och annan personal möttes upp på hotellet på lördag förmiddag. Vi blev till att börja med indelade i lag och ägnade först en och en halv timme åt att bland annat diskutera hur vi ville utveckla gruppträningen, sprida en positiv stämning på arbetsplatsen, fortbildning osv. Väldigt många givande diskussioner och redovisningar. Tror att alla kände att det gav något. Sen följde en tipsrunda som avslutades vid lunchrestaurangen. Därefter tog en ytterst prestigefylld femkamp vid. Med grenar som "vem kan få ihop flest steg på en stegräknare på en minut", "flytta en clementin med en banan" och "trä ett garnnystan genom alla ytterkläder". Klassiska gymgrenar. Okej då, vi fick även köra klassiska dips. Härligt hur alla, oavsett vilket lag man tillhörde, hejade så fantastiskt på varandra. Oavsett om man gjorde en halv eller fyrtio. Jag gjorde femton, om nån nu är intresserad. Efter den avslutande pulkastafetten (som gick heeelt schysst till) blev det bubbel i både poolen och lite i magen. 

Paljettklänning på, temat var nämligen glitter och glamour. Kanske bjuder på en bättre bild framöver. Middag, bus, prisutdelning, sen blev det diskodans för hela slanten. Fyra timmar svettig dans (nu talar vi inte om någon jag-står-och-försöker-se-lite-snygg-ut-samtidigt-som-jag-rör-lite-på-fötterna-och-rumpan-dans. Noop, all in även på dansgolvet). Sinnessjukt kul. One doesn't need alcohol to have fun! Dessutom så var vi ju så lyckliga över att vi var på ett ställe där man får dricka vatten direkt ur kranen... 

När vi sedan trodde att vi var nöjda för kvällen så dök det upp några bekanta, utanför "sekten", så jag och min roomie gled vidare, hamnade på annan lokal, hamnade på efterfest (där det bjöds på te och rostade mackor) och använde till sist våra klackar för att klättra uppför backen till hotellet igen. Gled in lite snyggt till våra andra rumskompisar sisådär kvart i fyra i natt. Vaknade i morse med träningsvärk i hela kroppen, efter allt dansande och skrattande. Dagen har sedan gått i ett rätt makligt tempo om vi säger så, och nu ska det jobbas en vecka och sedan laddas om för en Stockholmshelg. It's gonna be a Blast!0 kommentarer: