Skolavslutning

6/11/2015 09:09:00 em jojo 2 Comments

Snart kanske det kan bli ordning på den här träningsbloggen igen, nu när det äntligen har varit skolavslutning och då kanske snart ork till annat. Är typ två veckor sedan jag tränade i någon form! Och kanske nån vecka till innan vilan är över. Det har varit ett par långa veckor nu innan skolavslutningen. Visst, det innebär ju mycket skoj också, men det tar på krafterna att rodda en årskurs nia i slutet av läsåret, helt klart.

Samma nior gick ut idag, och tårarna kom. För första gången på en skolavslutning. För när en elev kom fram efter avslutningen och berättar hur mycket jag hade betytt, då brast det. Jag hade nog klarat mig torrögd om det inte var för att det var just den eleven. Det är väl också i de ögonblicken man verkligen förstår varför man jobbar med det man gör. För det är ju inte för lönen... 

Elevena släppte jag alltså iväg på sommarlov ikväll, själv ska jag jobba på lite till innan det blir sommarledigt (och tid för sommarträning). Men först tar jag lite försemester. För en trip till London väntar på söndag! 

2 kommentarer:

  1. Förstår verkligen känslan!
    Det är något särskilt med skolavslutning alltså...

    SvaraRadera
  2. Beundrar verkligen alla er lärare som lägger ner så mycket engagemang och tid på lektioner och elever. Välförtjänt att du snart har sommarlov!

    SvaraRadera