13. Favoritmusik

6/13/2015 08:45:00 em jojo 1 Comments

Jag lyssnar faktiskt inte särskilt mycket på musik. Privat alltså. För man blir rätt trött i huvudet av ljud. Elever, kollegor, pass på gymmet. Och så ska man plugga koreografi till nya pass. Ja, det är ju ljud mest överallt, hela tiden. Stänger gärna av ljudet istället när jag kan.

Så jag är ingen som sätter igång Spotify det första jag gör när jag kommer hem. Eller skapar långa låtlistor när jag är ute och springer. Eller har något speciellt favoritband. Och jag är komplett värdelös som medlem i laget när det är dags för musikquiz. Have noll koll! Eller jo, jag vet till vilket BodyPump-övning en viss låt hör till förstås...

Men vid de få tillfällen jag faktiskt snurrar igång musik för mitt eget höga nöjes skull, ja då blir det gammalt skönt 90-tal. Smashing Pumpkins, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Radiohead, The Verve, och annat i den andan. Om jag inte vill dansa loss förstås, då blir det annat sorts klassiskt 90-tal. Sån där eurotechno som spelades på mina högstadiediscon. Och önskar jag en låt på fest, då är det alla gånger Electric med Leila K!

1 kommentar: