Dagens sport

2/03/2015 10:23:00 em jojo 2 Comments

Man skulle kunna tro att dagens sport var logistik, för idag har jag minsann hunnit förflytta mig från en gruppträningssal, till en dusch, och vidare till en studiecirkel ett par kilometer bort på mindre än 20 minuter! Mer om studiecirkeln i ett annat inlägg, för det var faktiskt inte dagens sport.

Nä, för idag har mina klasser fått prova på skidorientering. Riktig sådan, med stämpelbrickor och elektroniska resultat och allt sånt. Roligt att gubbarna kommer ut och vill visa upp orientering och skidorientering för skolor! De flesta tyckte också att det var riktigt skoj när det hade fått haj på själva grejen.


Min syster gråter förresten över min oförmåga att bry mig om min hy... (Hon skulle kunna få jobb som krämexpert any day och försöker utbilda mig å det bestämdaste, dock med dåligt resultat. Inte för att hon är den dålig lärare, det är jag som är en dålig elev). Fyra timmar på skidstadion i femtongradig kyla bjöd jag mitt ansikte på idag, och efter snabbduschen efter Sh'bam-passet hann (som om jag hade gjort det ändå) jag inte smörja in mig... 

Lovar bot och bättring sis!

2 kommentarer:

  1. Säger då bara det :kokosolja me' nå'n droppe lavendelolja + en dutt olivolja o aloe vera - it's the shit!!
    Billigt, inga parabener usw usw...... (vet att sys gillar/föredrar annat - men säg inget ;) )

    SvaraRadera
  2. Då önskar jag mig en burk av mammas supersmörja till nästa gång vi ses.... :)

    SvaraRadera