I'm sexy and I know it...

12/30/2015 02:24:00 em jojo 2 Comments


En dag kvar till nyårsafton. Är ni stressade över nyårsstassen? Kanske något mer tight och svart än en varseljacka och täckbyxor från nittiotalet? Funderar på om festen kommer att bli lyckad? Tänker att det måste bli den bästa kvällen på hela året? Går på spa idag för att vara fräsch imorgon? Köpt glitter och bling bara för att ha på sig under nyårskvällen? Orolig över fyrverkeriernas vara eller icke vara? 

Jag hade intalat mig själv att i år får jag väl minsann ta och lämna stugmyset för något mer glamouröst. Vara som folk liksom och inte häcka i timmerstugan med nya långkalsonger som den raffigaste detaljen. Vara lite party istället för att sova från tio för att kliva upp en kort sväng och skåla i äppelmust vid tolvslaget. (Eftersom bubblet smartast dricks under dagen medan en är pigg).

Men, ju närmare nyårskvällen kommer, desto mindre sugen på glitter och fest är jag. Jag mår ju som bäst här, och ett år som avslutas och börjar just där jag mår som bäst måste ju vara optimalt. Det finns så många fler tidpunkter på året som passar mig bättre för fest, det är ju roligare när det inte liksom är meningen att det ska vara festligt. Typ februari. Eller i november. Vi borde festa mer i november! 

Så, summa summarum, sexigare än outfiten ovan som jag nyss sportade när jag tog syrrans hund på en prommis, och med ett hår under mössan som inte har tvättats på en vecka, blir det inte det här nyåret heller. För typ sjätte året i rad. 

Och vet ni vad? Det nya året kommer att komma oavsett vad en väljer att göra. Jag har allt jag behöver. Så då hoppas jag såklart att just du får det avslut på 2015 och den början på 2016 som du önskar. Oavsett om det är i ett slott eller i en koja det nya året firas in.

2 kommentarer:

  1. Ditt inlägg är fenomenalt! Ungefär så känner jag också men sticker på nyårsfirande i civilisationen, för första gången på flera år...

    SvaraRadera
  2. Ser ut som ett perfekt sätt att fira nya året på!! Gott nytt år!

    SvaraRadera