The Chia Wrap

2/25/2015 10:33:00 em jojo 1 Comments

Jamen jo hur gott mitt andra helgexperiment blev då! I semmelwrapens era så var jag ju bara tvungen att testa receptet som "Hur bra som helst"-Hanna hade delat med sig av, och den här varianten av flatbröd kommer jag att göra många gånger, både som sötbröd, men kanske också som vanligt bröd, till wraps, tunnbröd etc. Jag har för övrigt redan gjort en liten annan variant som pizza! Gottigott!

Receptet på själva wrapen följde jag så gott jag kunde, men hade inte alla mjölsorter hemma, så det är mandelmjöl och bovetemjöl i denna. I fyllningen är det mandelmjöl, lite hasselnötsmjöl, agave och en skvätt agave. Sen vispade jag upp lite tjock kokosmjölk med vaniljpulver.

En helt vanlig semla ska man såklart äta om man känner för det, men det här var ett finfint fikabröd det! Hade för övrigt gärna satt i mig en semla eller en semmelwrap idag, jag har rört på mig mycket men nog ätit lite för lite. Hade inte jättemycket energi till min BodyPump ikväll, även om det gick bra ändå. Energidippen berodde nog på en rolig Sh'bam med mina onsdagselever, och en för tunn soppmiddag innan kvällsklassen. Lesson learned; fast föda innan pumpklass.

1 kommentar:

  1. Alla dina "experiment" smakar ljuvligt kan jag intyga :) Bara å fortsätta!
    Säger redan nu: lycka till i helgen med - duvetvad!! ;) Pöss/a mor

    SvaraRadera