Testar julstassen

12/11/2014 09:05:00 em jojo 1 Comments

Jag har egentligen inte tänkt att fortsätta på mitt oj-det-är-lite-synd-om-mig-just-nu-tema, med alldeles för långa arbetsdagar och sena kvällar, men det är ju inte så mycket annat att rapportera just nu, så jag kommer smågnälla lite till. Men jag fixade iallafall hela nya koreografin på pumpen igår med ett godkänt betyg, gott så.

Jag har ju också två andra koncept att öva in, men när man vaknar att par tre gånger på nätterna med hjärtat i halsgropen, varannan gång för att man undrar om man glömt något viktigt för en elevs betyg, och varannan gång för att man försöker minnas ett gäng steg på i Sh'bam-koreografin, ja då gör man nog det smartast att tagga ner.

Så redan i måndags bad jag en kollega ta min BodyBalance-klass idag (så kör jag hennes på söndag), och så bestämde jag mig för att bara fokusera på hälften av Sh'bam-låtarna och leverera dessa idag. Det gör lite ont i min instruktörssjäl att inte kunna köra hela direkt, men ibland så får good enough duga faktiskt! En liten påminnelse till mig själv...

De sex nya låtarna gick hem hos deltagarna, och utan balance-pass så kom jag hem före sju! En snabb dusch och sedan hoppade jag i min favorit-outfit. Ullfrotté och tjocksockor. Kommer bli min dresscode under hela julledigheten!

1 kommentar:

  1. En har bara en av sig så om en vill räcka lääänge så ere klokt å portionera ut resurserna lagom. Tomten kommer att digga juloutfiten skarpt :) <3

    SvaraRadera