Lördagsutsikter

8/30/2014 05:35:00 em jojo 1 Comments

Jag VET att det är mer effektivt att göra en sak i taget, men jag funkar inte riktigt så. Dessutom så behöver jag inte vara effektiv denna lördag, så jag kan både titta på Finnkampen, dricka kaffe, leta pysselinspiration på Pinterest och läsa alla träningstidningar jag fått av en fin vän. Precis den lördagen jag vill ha efter en intensiv jobbvecka och som uppladdning för nästa veckas fjällvandring.

Apropå träningstidningar så gav jag faktiskt Women's Health ett par nummer på sig att bevisa att de inte skulle hamna i nån sorts skönhets-blaj-mode-lite-samma-som-alla-andra-tidningar-fälla, men jag tyckte tyvärr inte att de lyckades, och jag valde att inte förlänga min prenumeration på tidningen. Vi får väl se om de senaste numren som jag fick av min vän kan ändra min syn på den "nya" tidningen.

Är det någon som har en annan åsikt, och tycker den har blivit bättre sedan Fitness blev Women's Health? Eller kanske ännu hellre, någon som har hittat en annan träningstidning som är fantastisk och vill tipsa?!

1 kommentar:

  1. Har gjort exakt samma grej, bestämt mig för att inte förlänga min prenumeration alltså. Fitness brukade jag läsa från pärm till pärm och gå tillbaka och bläddra i flera gånger men sedan det blev WH har jag slötittat igenom och sedan lagt bort tidningen. Jag gillade Fitness för att jag lärde mig grejer och blev inspirerad men sedan de bytte tyckte jag att tidningen har blivit för gyttrig både till utseende och innehåll. Och så gillar jag inte att de inte plåtar sina egna omslagsbilder längre. Hojta om du hittar någon tidning som är mer läsvärd!

    SvaraRadera