Sparris
Jag har en sån där kväll när ALLT ska hinnas med. Jag tvättar helgens svettberg bestående av träningskläder. Jag ska packa och fixa maten inför en tredagars fjälltur som vi drar iväg på imorgon med skolkidsen. Jag betalar räkningar. Och packar igen. Fast en väska som ska följa med mig till Göteborg på torsdag kväll. Samma dag som jag kommer hem från fjället. Och samma torsdag ska jag däremellan köra två klasser... Vilket leder till ytterligare en sak att lägga till på kvällens lista; öva Sh'bam!
Mitt i allt detta (och jag gillar mitt liv, det är bara så att allt händer samtidigt ibland), så är det ju bra om man äter också. Och jag tog säkert sju vändor till kyl och skafferi. Ni vet, när man inte riktigt kan bestämma sig, man tar en morot här och en chokladbit där, och när man äntligen har bestämt sig så har det gått så lång tid att få någonting gjort så man bara slänger i sig maten. Men idag lyckades jag stanna upp och njuta! För min enkla, men ack så goda smörslungade sparris med kokta ägg, pinjenötter och balsamico, var en hit!
0 kommentarer: