Och på den sjunde dagen...


... tränade hon. Men vänta, det stämmer ju inte, det är snarare två veckor sedan jag satte min fot på gymmet för att idka gruppträning! Jag önskar att jag kunde säga att det är så skönt att vara igång igen, men jag är rätt trött. Nog för att det var skönt att köra både BodyBalance och step. Få svettas lite, jobba med kroppen. Men efteråt infann sig inte den euforiska känsla jag hade hoppats på. Kanske kommer det efter morgondagens BodyPump. Som för övrigt är den näst sista pumpen jag kommer att köra på ett bra tag. Så det är bäst att kicka ass ordentligt imorgon!

Jag ska nämligen pausa pump-instruerandet till våren. Inte för att jag har tröttnat, eller för att jag inte skulle få ett klass, utan för att jag inser (okej, mina närmaste vänner insåg det först och har pratat vett i skallen på mig) att jag kanske inte borde låsa upp mig på tre fasta klasser i veckan. Jag jobbar mycket, kommer hem sent nästan varje kväll och jag känner också att jag vill testa annan träning. Den här hösten har jag varit tröttare än vanligt och känt mig mer sliten. Morgontrött liksom, det har aldrig hänt mig förrän nu! Inte heller varit lika pepp på att hålla i klasser, även om det alltid är skoj när jag väl är på plats.

Varför välja bort just pumpen då? Jo, stepinstruktörer är en bristvara, så den fick jag inte välja bort. Den här hösten har det varit nästan samma sak med balance-instruktörer, även om det kommer tillbaka några till våren. Det finns fler pumpare att plocka av. Sen så vet jag att många kunder skulle bli besvikna om jag inte höll i någon BodyBalance, och det känns ju varmt i hjärtat. Sannolikheten är ju rätt stor att jag ändå kommer att köra en del pump, vikarier behövs ju alltid...

Det känns lite konstigt, men mina vänner har rätt, jag behöver jobba på att inte hoppa på och tacka ja till allt. Inte vara rädd för att göra folk besvikna om jag inte ställer upp hela tiden. Skapa fler luckor i livet där det finns möjlighet att göra sådant som faller mig in helt enkelt. Som att baka till exempel. För nu är ännu en vända julkakor är gräddade och redo för provsmakning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar